Har haft besök...

Hej alla som läser min blogg. Jag har inte scrappat så mycket på ett tag, eftersom jag har haft semester och en del gäster. Det har varit jättekul , min "gamla" DT-kollega Lena med familj har varit här på besök några dagar, så kul har det varit, vi har umgåtts en del, spelat kubb, ätit, scrappat (inte jag så mycket), badat. Ja vi har  hunnit massor på bara några få dagar. Vilken underbar familj ni är Lena, fantastiska barn som är v'ldigt rara och goa mot varandra och alla andra!

När Lena och barnen skulle åka hem fick jag en JÄTTEFIN "tildaängel " som Lena har gjort, åhhh jag kunde inte hålla tårarna tillbaka. Ett kort som är skapat av Icca  i kortet stod där massor med fint. Sist men inte minst en lite Jättesöt gubbe som Lilla Moa hade gjort.  TACK TACK snälla hoppas det inte dröjer så länge tills vi ses igen!!!
Kramar På er ALLA!Här är den fina ängeln, koret och den lilla gubben som sitter i ängelns knä.
Tack än en gång!

Kommentarer
Postat av: Maud

Hej!Eftersom jag tycker att dina alster är jättefina och kreativa vill jag gärna skicka vidare en award/utmärkelse till dig i form av ett emblem som du kan placera någonstans på din blogg.Mvh

Maud (http://kortmakeri.blogspot.com)

2009-07-31 @ 16:55:57
URL: http://kortmakeri.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0