fanfreluches design

Hej alla vänner!!!
Nu har jag äntligen kommit igång igen känns det som. Mitt Dt-paket innehöll underbara papper från Fanfreluches design, tror inte det finns många scrapbutiker i Sverige som har dessa underbara franska papper.
JAg skapade en LO , med ett foto från vår senaste resa.
Jag har använt spets, har gjort en egen swirl av pearlmaker, Blommorna är från Youdo vita som är mycket användbara. Ovanpå dessa blommor satte jag röda rosor.  Till vänster på fotot använde jag pearlmaker och gjorde några svarta pärlor, Längst ner på fotot har jag använt Martha Stewart stans,till journaling använde jag färdiga journalingrutor från Making Memories..
Så här blev min LO.


Det blev lite papper över , av det gjorde jag ett kortSå här blev insidan:Det var allt från mig, och hör ni!!!!! GLÖM INTE ANMÄLA ER TILL GRODANS TRÄFF! Vi har alltid så himla kul där.
Kram Pia

Två enkla LO

JA, nu äntligen har jag satt mig vid scrapbordet och plockat bland mina saker, och till slut blev det två LO, två  väldigt enkla...
Som ni alla vet så har jag varit på semester i tre veckor, och när jag kom hem så var det massor med annat att göra. Tiden har inte räckt till för pysslande,, men kanske jag skall komma igång igen nu. Jag hoppas ju det.
Den första LO´n har jag gjort med papper från Pysselgumman, dessa finns att köpa hos GRODANS , så fin fina papper......Nästa LO har jag använt "gamla" papper som jag hade här hemma,,,vet inte var och när jag har inhandlat dom,,,HA en fortsatt bra vecka, och GLÖM INTE GRODANS TRÄFF!!!!!Kika i blogggen.

KRAMAR Pia

RSS 2.0