Lilla Liv!!!!

Se här vad Lilla Liv har gjort. När hon var på Grodans förra träff så sponsrade scrapparna som där där. Liv fick massor med paket . Lucienne på grodans har också sponsrat Liv med material, Läs detta:


http://www.alingsastidning.se/nyhet_visa.asp?id=4907&sidnamn=ALINGSÅS

TACK till alla er som sponsrade Liv!

Kramar Pia

BIA´n

Denna veckan som har gått har det blivit ganska mycket lek med min BIA. Fick låna hem den RÅSA BIA´N av Lucienne på Grodans, den är ju ett strå vassare än min BLÅ:

Har gjort lite alster denna veckan...

Det första var en vanlig anteckningsbok som jag klädde :Sen hade jag ATC-korten som jag fick när vi hade det på grodans forum i vintras, band ihop dom till ett litet receptalbum:Inuti:


Har även gjort en ny kalender för 2010, tänk en oskriven kalender..ljuvligt, men tyvärr inte så länge , den är snart fullskriven den oxå, här hämtade jag kalenderblad på blankettbanken, mellan kalenderbladen satte jag oskrivna papper att anteckna på:

Ja och så blev det några små postitalbum, så bra att ha med sig i handväskan :Inuti:


Ja det var allt för mig ha en fortsatt trevli söndag!

Kram Pia


Nordiska stämpel och scrapmässan!

Nu är det snart dax för mässan i Göteborg! Skall bli kul att komma dit, eftersom jag var på semester i våras när mässan var, så ser jag extra mycket fram till mässan.
Hoppas vi ses där!

Kram Pia


Pink Paislee´s nya serie för scrappare och kortmakare

Här har jag skapat både en Lo och ett kort avdessa ljuvliga papper från Pink Paislee. Jag har använt en del dekos . som finns till , Jag använde brads och Tags men det är bara en bråkdel av vad som finns till dessa papper.
I Blommorna från YouDo har jag använt Pearlstickers från YouDo . texten har jag skrivit ut från Min slice med Basic 1 som ingår i maskinen.

Här kommer mina alster:Så blev det ett kort också:
Där har jag använt embossing på tagsen och Band :inuti:


Jag har också gjort en LO av Maja-design skogspromenad:  dessa underbara papper som tillhör mina favoriter:
Blommorna är från Grodans reakorg som finns i butiken.Gick bra med en sommarbild till höstpappren:

Kramar Pia

julkort...

Ja nu har julkortstillverkning börjat på allvar. Här är 2 av korten som jag redan har gjort. det första är av inkidos nya julpapper som finns i en massa olika nyanser. Här har jag gjort ett rosa, inte riktigt min stil eftersom jag tycker RÖTT är julens färg, men kul att prova lite annorlunda färger till jul.Sen blev det ett kort med "gamla" julpapper från förra året, inspirationen på vikningen har jag fått av DT-kollegan Christel  Jätteroliga kort att göra...Inuti stämplade och embossade jag med stämpel från reprint.det var allt från Mig!
Kramar Pia

mimas träff

Jag och Christel var på Mima´s träff i Halmstad i helgen. OJOJ vilken helg, väldigt trevlig träff, med många olika kurser , utmaningar, fina priser, god mat... Ja allt på topp. Som vanligt så får jag inte jättemycket gjort på dessa träffar, men hade mycket inspiration och andra inhadlade grejor med mig hem.
Inkido var där och höll kurs , detta gjorde jag då, en ask utan lim,,,,Jättekul!Sen fick vi gå en kurs där vi lärde oss att göra egna blomrankor,,, Jättekul det också, men det krävs lite mera träning från min sida. (visar ingen bild)

Jag gjorde dessa två kort också.
Så ett rosa:
Ja som sagt, det var en trevlig träff, och hoppas såklart att det blir fler träffar!

Lite andra foton som jag knäppte:
    


Kram Pia


RSS 2.0