skisstävling på scrappiz...

I går gjorde jag en LO till en skisstävling på scrappiz. Så här blev min tilkning av skissen...
Här visar jag skissenMin tolkning:Ja allt för idag! HA en trevlig Pingst!
Pia

En till i Wisteria

Har gjort en till LO av Basic greys Wisteria, dessa fina papper, använde mig av blommor från Youdo. texterna vid sidan har jag gjort av Rubons, så här blev den:


bröllopstårta...

Här har jag gjort en bröllops-tårta till våra bästa vänners dotter som skall gifta sig. Har inte kommit på det själv utan det är min DT-kollega Anette som har gjort en likadan för ett tag sen. Jättebra idé tycker jag, TACK Anette!

Så här ser den ut (ser sned ut , men fotot är taget i en konstig vinkel). Är ganska nöjd med den,  alltså tårtan........
En liten närbild också:::Andra lagret på tårtan är öppningsbar så det blir som en liten ask, däri skall det klippas till en del cirklar där man skriver lite tänkvärda ord eller sätter lite foton på brudparet!Hoppas nu att brudparet blir nöjda..
KRAMAR // Pia

Shopping

I går kväll blev det en LO till, Gjorde den av ett foto från Bangkok, en affär full med pappersblommor, inte undra på att jag ser glad ut.
Jag använde mig av gamla papper som jag hittade i min samling, det är papper från MME och så en STOR blomma med småblommor ovanpå.Kram och HEJ!  //  Pia

Ännu en LO som blev klar idag....

En LO som jag gjort av papper som har legat här länge,,MME är det i alla fall. CS ser rosa ut på bilden , men den är beigh.
så här blev den.....................

Cykel-..........

Gjorde en Lo  med ett foto på en gammal cykel, cykeln lär vara från andra världskriget, tog det på ett krigsmuseeum i Thailand.

Har använt MME-papper, BellaBella dessa underbara papper som finns de jordnära färgerna...passar mig utmärkt!Allt för NU!

KRAMAR till er alla!

nygammal LO

Här kommer en LO som har legat och väntat på att få rubrik,, väldigt enkel Lo , men tycker fotot talar..
Här kommer den:


skisstävling hos SS

Det var längesedan nu som jag tävlade, blev sugen på en skissutmaning så därför blev det Svensk scrapbookings skissutmaning. Gjorde en lo av papper från MME, Bella Bella. Använde mig av rosor, band, spets en lite änglacharms...
Som joutnaling skrev jag en liten vers som jag hittade nånstans.....


 Så här blev den

Min andra LO i mitt DT-paket....

Här har jag gjort en LO med papper från Basic grey Wisteria, serien finns i jordnära färger, som är min absoluta favorit. Har skapat med papper i blå/grön färg. Har använt mig av blommor från Youdo, och längst ner till vänster på kortet har jag använt en bling it on, som är rubons samtidigt som det är rhinestones på. Så här blev min LO och materialet köper du HÄRDetta var allt från mig idag! ///Kramar Pia

stämpelpaket...

Vill du vinna det läckra stämpelpaketet på bilden!! WOW - vad värdet är har jag faktiskt ingen aning om, jag räknade aldrig, men jag kan säga så mycket som att det är 65 stämplar som tillsammans väger ca 260gr! VAD SÄGS OM DET?Detta vill man ju vinna, eller hur?

Ett DT-uppdrag..

Har gjort två Lo (visar en idag) av Basic greys nya serie Wisteria, dessa papper är såååå fina, så det behövs inte mycket dekos på dom.. Jag fick papper i grön/blå nyanser, så det blev med foton från vår senaste resa.
JAg har använt blommor av läder som finns att köpa hos Lucienne på grodans. Pappren hittar du också på grodans såklart!

Så här blev min LO:Lägger in nästa LO om några dagar...
TAck för att ni kikar in här!

Scrapträffen....

I går Lördag så var det åter dags för grodans stora vårträff,,, Vi var ett glatt gäng på ca 50 personer som scrappade, pratade och Åt gott....
Här lägger jag ut lite bilder från träffen...Här är Lucienne och Liv fullt upptagna med lottdragning,, där var massor med fina priser..

 

Här är det fullt upp!!!

Själv gjorde jag inte så mycket mer än hjälpte Liv lite som gjorde 9 av tio utmaningar.
Jag gjorde en  coh det var Lenas utmaning , en skissutmaning... så här blev den:
Det var allt för idag!!
Kram //Pia

RSS 2.0