elefant.........

I går var jag i scrappartagen igen, hittade ett foto som jag ville göra ngt med. Så det blev en Lo av papper från Crate och lite primablommor, swirls.....

Älskar att scrappa i dessa jordnära färger, det är liksom "jag"...
Här kommer den  (jag känner mig ganska nöjd faktiskt):


längtar....

Ja, nu är det endast 4 veckor tills vi reser. Plockade fram lite bilder från förra året,, längtade.... I dessa influensatider så behöver man längta bort lite.
Så blev det en LO med palmer och solstolar.....visst ser det härligt ut!
ser att den ser sned ut,, men lovar att den är rak i verkligheten, det är nog fotografen som var lite sned när hon (jag) tog fotot.

Tävling hos scrappers...

Scrappers har en skisstävling denna månad, jag nappade på det så här blev mitt alster,, man skulle bara skapa i bruna nyanser..

Klicka här så kommer du till tävlingen och så här blev mitt alster:
influensatider...

I fredags började jag få feber och hosta, har sen legat i sängen hela helgen och är fortfarande inte bra. Men idag söndag så fick jag reda på att jag vunnit svensk scrapbookings skisstävling 15 dec/15 jan. Åh vad spännande det skall bli, skall få ett hemligt paket från Anna´s scrapbooking,,,
Denna vinsten kom verkligen lägligt,, klite uppmuntran nu när man är sjuk.
Tack till alla er som röstade på mitt bidrag:

Med denna LO vann jag:


Kram Pia


kort..till en liten gosse

Här har jag gjortännu ett bebiskort, till en släkting som fick en liten gosse i lördags,  som skall heta Liam.
Jag har gjort en vikning så det passar att skicka i ett vanligt kuvert.Så här är det inuti, med en liten vers som jag faktiskt har hittat nånstans här på nätet, kan inte säga vart  för jag vet inte, hade bara sparat den på datorn.
Hoppas dom blir glada när kortet kommer fram.Kramisar Pia


paket....

Hej!
Idag har jag haft en tuff dag, var helt slut när jag kom hem. Öppnar brevlådan, där ligger detta LJUVLIGA brev. (skall sägas att det var mycket finare innan jag öppnade det).JAg öppnade så försiktigt som jag kunde, titta vad fint!!!!


Fick detta fina av Hoppetossa! Hennes blogg är välbesökt inte bara av mig utan av många, en fantastiskt duktig tjej, kika in hos henne, man kan inte titta sig mätt där inte!
tack snälla Hoppetossa/Mariante för detta fina, hänger på en hedersplats skall du veta.

Making memories/Love notes...

Nu är de underbara pappren från Making memories "love notes" hemma hos GRODANS . Lägger in några av pappren här men de måste ses, gå in i webshopen och kolla, ojoj vilka fina kort det blir till "alla hjärtans dag".Självklart så finns där brads, journaling mm i denna serie.

Kaffefilter-album

Mitt DT-uppdrag denna månaden är att skapa ngt med Basic grey "bittersweet", JAg har ju en förkärlek till minialbum så jag gjorde ett minialbum av kaffefilter,  Med massor av olika kafferecept. Så fick jag ju använda min "bia" som jag är glad att jag investerade.
"bittersweet" dessa underbara papper finns naturligtvis hos GRODANS . Fina papper att använda till "alla hjärtans kort", eller varför inte altra en hjärteask som jag gjort tidigare.

Så här blev det i alla fall.

Inuti lika olika sidor:

Kramis Pia

tävlingar....

I går kväll satt jag och kikade runt lite på internet , olika forum och bloggar. Hittade en skissutmaning på scrappiz, jag satte igång och gjorde denna...av lite "gamla" papper och dekorationer.:Ett litet minne från vår 4 veckors rundresa i Thailand som vi gjorde 2007.

Så var det lifttävling på Stellas också, så det blev denna LO .Också ett foto från vår Stora resa 2007.

Nya grejor...

Har gjort en Lo och ett kort efter en skiss, en tävling på Stellas blogg,, så här blev dom...
tråkigt kanske,, har ju endast thailandsbilder....

 

Här kommer kortet...HAr svart CS sen rosa på det....

2009.........

Hjärteask

God fortsättning på er alla, hoppas 2009 blir ett BRA år.
I mellandagarna har det blivit ganska mycket pyssel hemma hos mig eftersom jag var ledig då. Ett av mina alster blev en Hjärteask , som jag gjorde av pappren från mitt DT-paket. Papprena kommer från BAsic grey och heter Bittersweet. Underbara papper som går i "allahjärtans tecken". Passa på att köp dom nu så du hinner att göra fina alster till "alla hjärtans dag"

Kramar Pia


RSS 2.0