Imaginisce JUL

Imaginisce JUL

Ja, då är det dags för lite jultema, Jag har gjort   EN  tändsticksask av  FYRA  askar. Blir ju så sugen på julen när man ser ALLA fina Papper .
 Så här gör Du!

Sätt ihop 4 askar


Sät en bit dubbelhäftande tejp så inte askarna glider:


Skär ut två cardstockbitar som passar till askens storlek , och klistra på.


Sen har jag använt mig av chalk (som jag tycker är ett måste på allt jag gör). Kanterna ser "mjukare" ut då:


Nu kommer det roligaste, det är att dekorera, endast fantasin sätter stopp!  HÄR  hittar du allt du behöver för att göra en fin julpresent. (utom askarna förstås).Nu har du lådorna kvar, de är ju svåra att få ut eftersom det sitter 4 ihop. Du klär lådorna och sedan sätter du brads att dra ut lådorna med. Glöm inte chalks runt kanterna!


Ja nu är den klar! Ett tips till, lägg asken i en cellofanpåse och en röd fin rosett,  tillsammans med ett par värmeljus så får du en fin "gå-bort-present:Lycka till allihop! Kramar //Pia

skissbok

Har gjort en liten skissbok, där jag har använt mig av MOMA´s fina skisser (har naturligtvis fått tillåtelse). Jag får ofta idétorka när jag är på träffar. Denna är lätt att ta med sig, har gjort den 10X10 cm. Tro det eller ej, men jag har faktiskt fått den publicerad i ALLT OM SCRAP´s nättidning. Så här blev den:
Det var allt från mig! Tack för att ni kikar in!
Pia

JUL IGEN!!!!!!!!!!

Ja då var det dags att plocka fram jullådan med alla julscrapsaker från förra året. Jag gjorde två julkort lite snabbt av material som jag hittade i min låda. ÅHH vad det skall bli kul att göra julgrejor igen, särskilt när man ser alla NYA fina julpapper som GRODANS har fått hem! Håll utkik i GRODANS BLOGG, under hösten, där kommer det massor med julinspiration och julkurser.

Så här blev min kort i storlek 6X4 " så jag kan använda vanliga kuvert.Kramar //Pia

DT-uppdrag....

Denna månaden fick jag Sassafras Lass -papper, "my dearest". Lucienne ringde och bad mig komma till grodans och plocka ut mitt  paket, men men, det var svårt tyckte jag. Som väl var hade Lucienne redan gjort det när jag kom, vilket jag är tacksam för. Hon vet ju vad vi kan skapa av.
Det blev en LO i kräftans tecken, eftersom det är kräftdags just nu och färgerna passade ju till det.
Dessa papper är dubbelsidiga och har en bård som jag har använt mig av längst till höger, och en bård längst ner på min LO. Har använt mig av blommor som finns i webshopen i påsar om 50 st till ett mycket BRA PRIS, 59 kr. Till pappren hör det också till stickers alfabet, "monogram", som passar utmärkt till och är en bra storlek på dessutom. Underbar serie, där det finns flera andra papper, journaling mm till.

Så här blev min LO:Sen tyckte jag det var dags för ett nytt anteckningsblock, nu när det är ny termin. JAg gjorde ett anteckningsblock  som jag band ihop med min BIA.  Jag klädde första och sista sidan med cardstock och dekorerade med papper som blev över. Självklart blev det blommor också från det fina Blompaketet. Inuti har jag satt ett vanligt anteckningsblock som jag kan skriva på. "Kom ihåg"-texten är också från "monogram", alfabetet som tillhör papprena. Runt pärmen har jag satt spets, den hittar du också i WEBSHOPEN såklart!


Inuti:
Detta var allt från mig i august månad.

Pia


nya kort...

Städade bland mina grejor häromdagen, fick en chock när jag såg hur mycket spillpapper jag hade. bestämde mig att det skall bli kort av det. Här visar jag tre stycken som blev gjorda efter det. Jag har gjort dom i formatet 6X4" , bra för dom passar i vanliga kuvert. Så här blev dom:Det var allt för idag! Tack för ni kikar in // Kram Pia

In the djungle

Nu är semestern slut och det har inte blivit så mycket scrappande i sommar. Men har gjort ett "minnesalbum" till ett blivande brudpar, kan tyvärr inte visa det eftersom det är redan levererat och jag glömde fota det.  Men en Lo har jag också gjort, en enkel sådan, men kan tycka det enkla kan bli fint också. texten och de bruna bladen är ju utsatansade med min nyinköpta SLICE, trodde aldrig att jag skulle bli så "frälst" i den. men men, den kan man absolut inte vara utan nu ju.Tack för mej! // Kram Pia

GRODANS HÖSTTRÄFF i Bromölla (Skåne)

Grodans höstträff.

Lördagen 24 oktober 2009.

Klockan: 10.00-22.00

Var: Folkets Hus i Bromölla

Pris: 250 kr

70 platser,

Ni vet väl att även som nybörjare kan man delta i en Scrapträff.Alla deltagare delar gärna med sig av sin inspiration. Så tveka inte med att delta, man skaffar sig hur lätt som helst nya vänner på en scrapträff.

Anmälan till Lucienne, via e-mail: berluc2@swipnet.se

eller per tel: 0768-64 84 21

eller i affären.

Sista anmälningsdagen fredagen 16/10

Betalning, i affären eller via bankgiro nr: 5614-1542, meddelande " höstträff"

I priset ingår:
Lunch: Soppa med bröd.
Fika. kaka/kaffe/te
Kvällsmat: ej bestämd ännu, men ni vet det blir GOTT
OBS! glöm inte att meddela eventuella allergier, då anpassa vi maten till er.
Läsk,kaffe,te,frukt och godis ingår hela dagen.


Välkommen till en trevlig träff med massor av scrappande och kortmakeri, utmaningar och utlottningar.
Designteamet kommer att dema.
Shoppen följer med till Folkets Hus.
Förbeställningar kan göras via webshoppen.


Lucienne
_________________

AWARD
Tack Maud för denna :::

Tack Maud för awarden, Blev glad för den, Har varit väldigt dålig pysslare i sommar måste jag säga. Har bara blivit ett och annat kort när vi skall gå bort eller så.Men i höst skall det bli bättre!
Vill ge awarden vidare till alla som kikar in hos mig, tycker det är svårt att välja, därför så nämner jag ingen så har jag heller inte glömt någon:

RSS 2.0